Dildoparty

Net als ik, probeert ook mijn vrouw een midlife crisis de kop in te drukken. Zo ging zij afgelopen week op een avond naar een Dildoparty bij een vriendin van haar. Zo’n party wordt voorgezeten door een Dildo Diva.

Vroeger waren de vrouwen druk met onschuldiger soorten plastic. Waar zijn de ouderwetse Tupperware party’s gebleven? Zo’n Dildo party is het toppunt van emancipatie, maar het zorgt voor mannen devaluatie. Wij mannen zitten thuis de goede huisvader uit te hangen, terwijl zij zich in schimmige huiskamers lopen te vergapen aan deze genotsstaven. Wij mannen gaan gewoon onschuldig kaarten, voetbalwedstrijdje kijken, darten of een biljartje leggen. Wij mogen niet naar de hoeren, dan mogen zij niet naar dildo party’s! Wat zijn wij toch een watjes geworden. Nog even en ik word de grote leider van de stroming ‘Meer Masculinisme’.

Naast deze mannen devaluatie was ik ook bang dat ze met haar aankoop bewijst dat ik qua mannelijkheid niet voldoe. Dat ze met een grotere terugkomt dan die van mij. In mijn geval moet het dan haast een ‘Amsterdammertje’ zijn, maar toch. amsterdammertje

Mijn vrouw, de terughoudendste van het gezelschap als ik haar geloven mag, heeft zich behoorlijk verbaasd. Na wat gepraat over gebruiksaanwijzingen, voor- en nadelen per genotsstaaf door de diva, werd het tijd om ze te bekijken en aan te raken. Die vrouwen doken op de dildo’s en vibrators als de media op La Paay! Ook hier geldt weer: stille wateren hebben diepe gronden. De ‘stillen’ waren het eerst aan het trillen, als je begrijpt wat ik bedoel.

dildos

Waar wij vroeger de meiden vroegen om buiten ‘brommers te kijken’, staan diezelfde meiden nu met elkaar naar ‘kutbrommers’ te kijken. De vrouwen waren niet meer te houden. Ik heb zelfs begrepen dat sommigen ze ter plekke testen. Het huis trilde in no-time als een huis in de kern van het aardbevingsgebied in Groningen. Gelukkig had mijn kameraad wat camera’s opgehangen. Elkaar chanteren met seksfilmpjes is helemaal in, dus wij kunnen binnenkort weer naar de hoeren!

Het vorige verhaal in de Dubbel D reeks: ‘t Groene boekje

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s