Niet voor de poes

Ik maak me zorgen. Normaal gesproken ben ik aardig rustig, maar sinds enige tijd maak ik mij zorgen. Echt zorgen. Om de vrouwen in Nederland. En ik kan er met mijn vrouw niet over praten. Straks verbergt zij het ook voor mij. En dat terwijl ik net verlost ben van mijn vorige angst en die was ook al vrouw gerelateerd. Ik had last van menofobie. Angst voor ongesteldheid. Ik weet zeker dat meer mannen daar last van hebben…Ja, geef maar toe. Het is de zwaarste week van de maand, zowel psychisch als lichamelijk. Je loopt op je tenen, je moet je op alle vlakken inhouden. Als je dat jaren doet en je praat er niet over, dan breekt je dat een keer op. Zo kreeg ik menofobie.

Waar ik me tegenwoordig druk om maak, is de vrouwelijke hygiëne aan de onderkant. Want, ik ben geen domme jongen. Ik kan heus wel tussen de regels door lezen. Ik kijk ’s avonds tv en zo rond een uur of tien komen er steeds meer reclames voorbij, waar middelen als ‘Canesten Gyno’ en ‘Canestene’ worden aangeprezen. Je kent ze wel, die reclames. Een vrouwtje dat schaars gekleed op bed zit en open en bloot over haar ongemak praat. Hieruit blijkt dat jullie vrouwen, de onmisbare sekse, last hebben van schimmels. Vaginale schimmels wel te verstaan. Da’s vervelend. Voor jullie, maar ook voor ons. Dus, voor dat ik een schimmelfobie krijg, heb ik dit eerst even nuchter bekeken. Analyseren, zonder direct in emoties te belanden. En wat blijkt? Een schimmel is niets om je voor te schamen. Vrouwen hebben al goed in de gaten dat het niets is om je voor te schamen, anders zouden jullie er niet zulke leuke reclames over maken. Ik durf zelfs te beweren dat je als vrouw echt trots mag zijn op je eigen schimmel. Zoals Sinterklaas dat ook is op de zijne. Ik zal uitleggen waarom ik vind, dat een schimmel zelfs aangeeft dat je op en top vrouw bent!

Eerst de natuurlijke leefomgeving van schimmels. Schimmels komen het best tot hun recht op warme en vochtige plaatsen. Dat lijkt mij niets om je als vrouw voor te schamen. Geen zalfjes of Durex wondermiddeltjes nodig!

Dan de symptomen. De schimmel geeft jeuk en een branderig gevoel…Zou dat niet gewoon seksuele opwinding kunnen zijn? Wederom niets om je voor te schamen. Niet met de hele buurt delen, maar vooral met je man. Lijkt mij geen probleem.

En als ik Wikipedia goed heb gelezen, dan zijn er vele soorten schimmels: schimmels met eenvoudige orgasmes, maar ook meervoudige orgasmes. Of was het nu organismen? Whatever.

Kortom, vrouwen met een schimmel doen echt mee. Net ons als kerels. Want wij, mannen, zijn in het bezit van de koning der schimmels: de grote stinkzwam, ook wel de Phallus impudicus genaamd.

inktzwam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s