Over mij

Ik ben Martin een kerel van 43 jaar. Ik ben 16 jaar getrouwd en heb 2 kinderen: een zoon van 15 en een dochter van 11. Superleuke kinderen, die we zo goed mogelijk proberen te begeleiden naar volwassenheid. En daar hebben we af en toe onze handen vol aan. Maar je krijgt er zoveel voor terug hè? 😉 Ik wil het leven ontdekken. Niet alleen de wereld, maar ook mezelf. En daar heb ik bij tijd en wijle ook mijn handen vol aan! 😉

Mezelf omschrijven in een paar woorden? Gedreven, concreet, eigenzinnig, onhandig en ik houd van rake grappen.

In het dagelijks leven verdien ik mijn geld in de weg- en waterbouw, als projectleider. Ik zit dus in een echte mannenwereld. Ik was het liefst in een andere professionele mannenwereld terecht gekomen: de voetballerij. Maar door chronische rugpijn en misschien nog wel belangrijker: het ontbreken van talent, was dat te hoog gegrepen. Daarom heb ik mij toegelegd op wandelen, lees: lange afstand wandelen. Naast deze fysieke bezigheden heb ik een passie die ik ondanks de rugpijn weiger op te geven: skiën. Ik probeer minimaal een paar keer per jaar met name de Oostenrijkse pistes onveilig te maken. Naast sporten ben ik gek op muziek. Ik ga graag met vrouw en vrienden naar de meest uiteenlopende concerten.

Naast de passies van hierboven wil ik met dit blog een oude passie nieuw leven inblazen. Vroeger, in het kind loze tijdperk, schreef ik graag stukjes/columns over van alles en nog wat. Belevenissen, fantasieën, ervaringen, meningen. De rode draad was eigenlijk het mannenleven en dat van mij in het bijzonder. MANNENPRAAT dus. Mijn kijk op de wereld wordt beïnvloed door mijn karakter. Mijn karakter is complex, tegenstrijdig, eigenzinnig en onhandig. Stop deze eigenschappen in een kerel, dan weet je, dat de vreemdste situaties zullen ontstaan. Deze zullen voor velen herkenbaar zijn en daardoor het delen waard. Ik hoop bij jullie een lach te veroorzaken bij het lezen van mijn blogs. En misschien zit er af en toe een mening of een tip tussen. Ik heb mijn typische mannelijke interesses en tekortkomingen in categorieën vastgelegd en deze zullen gevuld worden met mijn blogs.

Ik ben 100% onafhankelijk, tot zich een goed betalende sponsor, krant of uitgever meld. Tot dan verkoop ik dus géén fashion, geurtjes, gadgets, of culinaire tips. Ik verkoop MANNENPRAAT met een knipoog!

MET EEN KNIPOOG

%d bloggers liken dit: