Home

Welkom op mijn blog!

Dit blog, gaat over Mannenpraat. Mannenpraat vanuit mijn gezichtsveld. Dat is een complex gezichtsveld, want ik hang van tegenstrijdigheden aan elkaar. En ik kan jullie beloven: dat zorgt voor veel vermaak. Naast de dagtaak die ik heb aan het verbloemen van mijn tegenstrijdigheden en tekortkomingen probeer ik sinds een jaar ook een midlife crisis de kop in te drukken, door te luisteren naar mezelf. Een oude passie: het schrijven van stukjes/columns (tegenwoordig blogs genaamd), is daarom weer opgepakt. Een glimlach bij de lezers veroorzaken is daarbij het ultieme doel.

Blogs maken gevuld met MANNENPRAAT. Bloggen over passies die worden gedeeld door veel mannen: vrouwen, voetbal, muziek, concerten, rake grappen, (winter)sporten, wandelen en last en zeker least: klussen. Op het wandelen na echte MANNENPRAAT dus. Deze mannenpraat, maar ook de vervlogen dromen, de natte dromen en de nachtmerries van mij, als man, zal ik met jullie delen in de vorm van blogs. Ik verkoop dus geen fashion, geurtjes, culinaire tips of gadgets, maar mannenpraat met een knipoog! Regelmatig zullen er nieuwe blogs geplaatst worden, welke te categoriseren zijn naar onderwerpen uit het menu hiernaast.

Dus lees er een paar, zeg wat je er van vindt. Wees eerlijk, maar niet te eerlijk. Want wat dat betreft ben ik zeker een man: ik kan slecht tegen kritiek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s